044-931 18Boka nu
Catering

Catering i hela Skåne

När du ska fira något alldeles särskilt, en födelsedag, student, Bröllop eller ordna ett företagsevent, eller minnesstunden vid en begravning, kan det vara skönt att få hjälp med mat, dukning dekorationer och logistik m.m.

Vi skräddarsyr festen eller eventet enligt dina önskemål. Vi inspirerar och hjälper dig att utifrån din budget få ut den perfekta tillställningen.

För alla generationer som genom åren har bott på Tomarp, har maten spelat en betydande roll. Det är något vi vill sprida till våra kunder.

Våra duktiga kockar har dessutom nöjet att få arbeta med de absolut bästa råvarorna och många av dessa kommer till största delen från våra egna skördar och uppfödningar. Det vi inte har själva tar vi från lokala bönder ofta i samarbete med Bondens skafferi.

Vår filosofi

Att våra odlingar sköts ekologiskt är självklart, bättre råvaror än så här kan man inte få. Att vi inte heller kan odla allt är lika klart. Det vi behöver försöker vi i första hand köpa ekologiskt eller i alla fall närodlat. På grund av vårt klimat kan vi inte garantera att allt är 100 % ekologiskt i alla våra menyer.

Du ser här nedan några förslag på traditionell plockmat. Då kan du lätt se vad det kostar.

Det allra bästa resultatet får du när du efter genomgång med kocken, låter honom släppa loss kreativiteten och skapa en alldeles underbar måltid.

Vare sig vi dukar upp en ostronbar, ett tapasbord, en buffé, grillar, sätter upp en dessertbuffé eller brunch, serverar en riktig sittande middag eller lagar en representationslunch eller bara landgång så blir det allra bäst och ofta mest prisvärt.

Du kan även hyra in en kock för kvällen, ni går igenom menyn, han handlar och lagar maten hemma hos dig. Vill du ha hjälp med servering och disk är det inga problem. Du får tid att umgås med dina gäster och slipper stressa och diska.

Vi arbetar helt utifrån Dina önskemål och säsongens tillgång på råvaror.

Förbered din fest i god tid, bestäm en budget, rådfråga oss. Tänk också på att ju större fest desto mer tid behöver vi på oss. Minst 14 dagar innan.

Gäster tycker till:WOW! Verkligen fantastiskt, vi njöt av god mat, mysigt boende och underbar miljö.Bosse & Eva
Vi hade en fantastisk weekend på Tomarp Gårdshotell. Rekomenderas starkt!Karin Sjöberg

Integritetsinställningscenter

Avsluta ditt konto?

Ditt konto kommer att avslutas och all din data kommer att raderas permanent och kan aldrig återskapas. Är du säker på att du vill fortsätta?