044-931 18Boka nu
Tomarp Gårdshotell

Tomarp Gårdshotell i Skåne

Vi vågar stå för vårt påstående – Tomarp är unikt. Vackert beläget vid Råbelövssjön knappt 15 km från Kristianstad och omgiven av fruktodlingar, hagmark och bokskogar, ligger gården som får varje hjärta att klappa fortare.

Vi är stolta över att visa att Tomarp verkligen är en riktig gård som drivs på ett hållbart sätt. Våra kockar får under säsong frukt och grönt nyskördat direkt från köksträdgården.

För en kock är det maximal lycka att veta var råvaran kommer ifrån och att den håller toppkvalitet. På gården har vi därför egna lamm, dovhjort, kor och höns. Griskött köper vi av Olinge Gård. Deras utegrisar är en upplevelse för sig.

Sjön har Sveriges renaste fiskevatten och har gott om fisk. De stora blandskogarna i omgivningarna är fulla av svamp bär och roliga örter och andra växter. Maten vi serverar i restaurangen ser vi som kvitto på dessa rikedomar.

Tomarp Gårdshotell är det perfekta hotellet för konferenser såväl som ledningsgruppsmöten. Den romantiska miljön inbjuder även till att tillbringa en romantisk lyxig weekend på eller att ha bröllopsfesten på.

I vår källare finns en bastu som våra gäster har tillgång till. Vid ankomst till hotellet kan man skriva upp sig på en bokningslista för en timmes bastu under sin vistelse. Detta är kostnadsfritt men kan inte förbokas.

Behöver ni sitta avskilda eller bjuda in till en diskret middag ordnar vi det i den vackra salen i mangårdsbyggnaden, vår hemmakrog.

Vi har 18 rum med upp till 35 bäddar.

Vill ni hitta på något roligt med era vänner eller kolleger? På Tomarp Gårdshotell anordnar vi matlagningskurser olika provningar, håller salonger och har konstutställningar mm, eller hyr den populära vedeldade bastuflotten. Här finns även fina cykelvägar, mountainbikers eget paradis i Råbelövsskogen! fiskevatten i en av Sveriges renaste sjöar, ett rikt fågelliv, fågelintresserade vallfärdar hit. Motionsspår i det oändliga och underbar natur.

Tillhör ni golfsläktet så har ni nära till ett flertal fina banor, se våra golfpaket. Inte långt härifrån ligger också den fina skulpturparken Wanås väl värt en utflykt. I den närbelägna sjön Immeln kan ni hyra kanoter Ja här finns oändliga möjligheter att njuta såväl en gourmet middag, ett galet äventyr som att bara njuta av lugn och ro.

Gäster tycker till:WOW! Verkligen fantastiskt, vi njöt av god mat, mysigt boende och underbar miljö.Bosse & Eva
Vi hade en fantastisk weekend på Tomarp Gårdshotell. Rekomenderas starkt!Karin Sjöberg

Integritetsinställningscenter

Avsluta ditt konto?

Ditt konto kommer att avslutas och all din data kommer att raderas permanent och kan aldrig återskapas. Är du säker på att du vill fortsätta?