044-931 18Boka nu
IMG 5664 21

Nu har bokarna slagit ut

Nu har bokarna slagit ut sedan ett par veckor. Äpple, päron och körsbär och persika blommar även om äpplena släpar efter. Det är ju tur för då varar det mycket längre, detta överflöd av blommor. De botaniska tulpanerna som sprider sig likt en löpeld över gräsmattorna har blommat över så i dag ska vi klippa gräsmattorna för första gången.

Jag har börjat undersöka om möjligheten att skaffa in bin till nästa säsong.
Mormor hade alltid bin och visst var det lite läbbigt när Michelinklädda gubbar kom i sina dräkter och vittjade kuporna. Vi ungar brukade få en bit vaxkaka att suga på .
Ramslöken är plockad och jag har gjort pesto till butiken vi ska öppna till sommaren. Nu ska jag ta tag i Rabarbern., saft och marmelad. Och sedan även Jordgubb& Rabarber. Jag måste försöka bunkra upp så att vi har till julmarknaden.

I köksträdgården håller Christine på att bereda marken för det nya landet, det tar tid men i växthuset står det en mängd plantor och bara växer i väntan på att hamna på rätt plats. Det blir mycket bollande av idéer i år då allt har stått stilla så länge och en mängd problem ska lösas.

I köket förberedes den ena cateringen efter den andra blandat med middagar till konferensgäster och vårt afternoontea som vi serverar på fredagar och lördagar. Matlagningskurserna har även de satt i gång.

Gäster tycker till:WOW! Verkligen fantastiskt, vi njöt av god mat, mysigt boende och underbar miljö.Bosse & Eva
Vi hade en fantastisk weekend på Tomarp Gårdshotell. Rekomenderas starkt!Karin Sjöberg

Integritetsinställningscenter

Avsluta ditt konto?

Ditt konto kommer att avslutas och all din data kommer att raderas permanent och kan aldrig återskapas. Är du säker på att du vill fortsätta?