044-931 18Boka nu
2park

Aprikosträd planterat

Niclas planterade Aprikosen vid den varma restaurangväggen och ska spaljera den där. Det första trädet som sattes till den ätliga parken. Nu i veckan ska vi gräva jättehål till träden vi fick till parken. Ett hästjobb för det är tung lera som ska grävas upp. Det handlar om ett femtiotal träd som ska ner så det kommer att ta tid men oj vad jag längtar efter att se resultatet.

Överallt på Tomarp ska det fullkomligt spruta fram mat i olika former. Vi har olika sorters sallad som bordsdekorationer, Pumpor och squash väller snart fram ur korgar och krukor på gårdsplan. Kryddor samsas med lavendel och tagetes. Syra och krasse i rabatter och krukor. Det är en fest. Snart kommer de vara på topp. Timjan i stenrösen blandat med andra kryddor gör att det blir ett mjukt intryck. Nu ska vi lura in vatten och eld i upplevelsen. Konturerna är än så länge suddiga men det kommer. Tomaterna har börjat rodna i växthuset och vinet växer fint. Våra gäster ska både kunna söka skugga, ligga och vila i en hängmatta, lära sig om olika ätliga växter bär och träd. De ska kunna smaka och sedan återfinna det i restaurangen på tallriken.

2aprikos

Gäster tycker till:WOW! Verkligen fantastiskt, vi njöt av god mat, mysigt boende och underbar miljö.Bosse & Eva
Vi hade en fantastisk weekend på Tomarp Gårdshotell. Rekomenderas starkt!Karin Sjöberg

Integritetsinställningscenter

Avsluta ditt konto?

Ditt konto kommer att avslutas och all din data kommer att raderas permanent och kan aldrig återskapas. Är du säker på att du vill fortsätta?